Kúpiť zimné korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Korčule  >  Dievčenské zimné korčule - aké vybrať?

Dievčenské zimné korčule - aké vybrať?

Aké korčule kúpiť pre dievčatká a slečny? Aké práve letia?

Vyberáte korčule pre Vašu ratolesť? Pozrite sa, aké máte možnosti. Aké korčule slečně kúpiť?

Korčule pre najmenšie slečny

Pre najmenšie korčuliarky, ktoré ešte nikdy na korčuliach nestáli, môžu byť voľbou klasickej kačenky. Tie sa nasadzujú na topánky a zaobstaráte ich v e-shope za menej ako 8 eur. Jazdiť na nich môžu deti do 30 kg.

Dievčenské zimné korčule

Pre väčšie dievčatá, ktoré už korčule majú, sú možnosťou korčule 2v1, kombinácia inline korčúľ a zimných korčúľ. Tie kúpite za necelých 40 eur a výhodou je ich použitie po celý rok. Iba vymeníte spodnú časť - nože za kolieska.

Klasické zimné korčule, kačenky, prakticky všetky detské korčule spája možnosť nastavenia veľkosti. Veľkosť sa dá meniť v rozsahu 3 cm. Príkladom sú korčule Worker Pinky, obľúbené medzi zákazníčkami vďaka svojmu zateplenie, pohodlnému korčuľovanie a nastaveniu dĺžky. Nemusíte tak kupovať každý rok nové korčule.

A aké korčule pre dospievajúce slečny?

Samozrejme dámske! Na výber máte medzi zaujímavými dizajnovými kúskami z rifloviny, s ozdobnou kožušinou, výborne zateplené a z kvalitných materiálov. Vyberte si dievčenské zimné korčule v e-shope.

Zdieľajte článok



Odporúčame korčule






Ďalšie novinky

Tip na dámske kolieskové korčule

Hľadáme kolieskové korčule pre aktívne ženy! Chcete svojej žene urobiť radosť a zároveň darovať aj niečo užitočného? Máme tajný tip pre všetkých!

všetky novinky