Kúpiť zimné korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Korčule  >  Recenzie korčúľ, korčule recenzie

Korčule - recenzie zákazníkov

Ktoré korčule sa páčia ostatným? Prečítajte si recenzie na korčule od skutočných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Dámske kolieskové korčule Fila Primo LX-W

super korcule

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

velmi dobrá cena využitie počas celého roku velmi dobre áno už odporúčam rýchla dodacia lehota+cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2014)

môžem si menit kolieska alebo nože využijem ich celý rok



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bola to len náhoda s použivanim som spokojná ano odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

na nohe sedia perfektne a veľmi ľahko sa na nich korčuľuje



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som spokojná , ak budem potrebovat další tovar , tak sa na vás obrátim , dakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2013)

som spokojná



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

Korčule sú vynikajúce, už odskúšané, sú ľahké, dobre sedia na nohe, aj pre začiatočníkov, ľahko sa obúvajú a zapínajú, kolieska sú dostatočne tvrdé a nie sú hlučné, korčule sú celkovo veľmi pekné

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2012)

vnútorná topánka je vyberateľná a môže sa prať ľahké korčule pekné farby ako na obrázku dobrý pomer kvality a ceny darček dvd

nič



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Paris

Odporúčam každému, kto rád korčuluje a uprednostňuje kvalitné, moderné a trendové štlýly. Produkt má rôzne prednosti oproti inej nemenovanej značke,ktorú máme doma okrem Workeru Paris, podvozok má tichší zvuk, bezpečnost. uzamykatelnú pracku a lahší -jemnejší pocit z jazdy...takže zatial spokojná...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2012)

slušná kvalita vypracovaný dizajn zvýhodnená cena



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

som velmi spokojný z dopravou a z výrobkom. to CD mi velmi pomohlo nakoľko som už 6 rokov nestál na korčuliach. sú velmi pohodlné a keď som zbadal cenu tak som ich hneď objednal. preto ich odporúčam či už začiatočníkom alebo aj mierne pokročilým korčuliarom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2014)

dobrý pomer cena-kvalita

nič



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Tento druh som si zvolila, lebo patrili medzi pár druhov, ktoré sme si s dcérou už dávnejšie vybrali. Rozhodli sme sa konečne pre tento typ, lebo boli predávané z väčšou zľavou a tá rozhodla. Pri ponúkanej cene a kvalite to bola veľmi dobrá kúpa.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2015)

Dcére sa veľmi páčili kolieskové korčule. Mali vhodnú farbu. Dobrá cena, nakoľko som ich kúpila s väčšou zľavou. Kvalita dobrá. Pohodlné a dobre fixujú členky. Pozitívne hodnotím zapínanie na šnúrky a suchý zips. Je to predpoklad dlhšej životnosti.



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Korčule sú krásne, ľahko sa zapínajú, držia pevne nohu. Majú klasické číslovanie, je dôležité kúpiť si veľkosť o číslo väčšiu. Korčule majú veľmi veľké kolieska, preto sú rýchlejšie ako iné korčule a je ťažšie udržať rovnováhu. Odporúčam pre pokročilých korčuliarov a na dráhy určené na inline. Nie veľmi vhodné pre deti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2010)

Výborný vzhľad Výborná cena Klasické číslovanie veľkostí

Pre začiatočníkov príliš veľké kolieska.



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Super produkt za super cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.06.2010)

Manželka je s týmito korčuľami veľmi spokojná, sadnú jej, sú veľmi pekné, dobre sa jej na nich išlo, nie sú hlučné, sú podľa manželky na nohe pohodlné.

Tak biele kolieska sa rýchlo zašpinia, ale dajú sa umyť, takže v pohode.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som nadmieru spokojná o odporúčam ich každému

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2013)

dobrá cena super korčuľovanie



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

S produktom som spokojná, dobre sa mi korčuluje, pri nákupe som si nevšimla veľkosť koliečok, sú väčšie, ako som bola zvyknutá, ale je to len o zvyku, dobre sa na nich karuje a aj jazdí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2010)

dobrá kvalita rýchlosť sú super



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

mám 6 ročnú dcéru chcela som pre ňu pekné korčule celoodpružené,ružovej farby aby boli tiché a sme s nimi véééľmi spokojné...dcéra je šťastná a ja tiež...sme s nimi maximálne spokojné!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2011)



Recenzia Dámske kolieskové korčule K2 Alexis 84 BOA G-Type

Zatiaľ raz vyskúšané. Pohodlná, mäkká výstelka, šnurovanie boa veľmi praktické, dizajn krásny, korčuľovanie ako také pohodlné, nerovnosti cesty dosť dobre znášajú, nohy netrpia. Som s nimi zatiaľ spokojná. Veľkosť 38 sedí ako uliata. Normálne nosím obuv č. 37,5 - 38. Mám užšiu nohu a väčšie by mi lietali. Odporúčajú sa kupovať o niečo väčšie korčule ako je bežná veľkosť, ale pri týchto to neplatí (aspoň u mňa).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2022)



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

Dva v jednom za danú cenu - niet čo dodať. Pohodlná široká topánka, rýchle upevnenie nohy, zatiaľ vyskúšaná len zimná verzia. Môžem len odporučiť, dcéra si ich chváli. Nie sú to jej prvé korčule tak vie porovnať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2020)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Zaujala ma ich cena, lebo boli v akcii, ale si myslím, že sú kvalitou dobré a keď budem pokročilí korčuliar určite si vyberem aj korčule pre náročných... Celkovo je to dobrá web stránka, prehľadná,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2010)

Ako moje prvé kolieskové korčule sú fakt super. Neviem síce porovnať s inými ale začína sa v nich dobre, mám za sebou prvé kroky a dúfam, že sa dopracujem k tomu, že si od Vás objednám časom aj exterme typ......



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule sú pohodlné, ľahké, výhodou je ich variabilná nastaviteľnosť topánky, kolieska sú tiché, som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2017)

korčule sú pohodlné, ľahké, výhodou je ich variabilná nastavitelnosť topánky, kolieska sú tiché, som spokojná



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Korčule sú ľahké, jednoducho a rýchlo za zapínajú. Majú nastaviteľné veľkosti. Som s nimi veľmi spokojná a odporúčam iným zákazníkom :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.03.2014)

-vzhľad -sú pohodlné -nikde netlačia ani po dlhšom korčuľovaní -možnosť nastavenia veľkostí



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Korčule dostala dcéra na narodeniny, farebnosťou som jej ulahodila asi najviac.Korčuluje sa jej výborne,pevný členok,chváli tiež kolieska.Odporúčame tento produkt.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2012)

super vzhľad super cena super korčulovanie



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Condor

Korčule som vyberala podľa ceny nakoľko išlo o prvé korčule pre dcérku. Je s nimi veľmi spokojná. Vozí sa každý deň. Dá sa na nich upraviť dlžka čo je veľké plus. Produkt môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2015)

dobrá cena kvalitný produkt za tie peniaze

žiadne



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER G-FORCE

korčule som si vybrala na základe popisu výrobcu a páčili sa mi aj na fotke

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2011)

kolieskové korčule by som odporučila aj úplným začiatočníkom spĺňa moje požiadavky

topánka korčúľ je dosť široká, takže nesadne úplne na nohu aj keď veľkosť mi dokonale sedí, preto sú potrebné hrubšie ponožky



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule hodnotím veľmi pozitívne, dcérka je z nich nadšená, nehlučné kolieska, výborné zapínanie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-krásna farba -tiché, kvalitné kolieska -nastaviteľná veľkosť, čiže sa dajú používať viac rokov -výborná cena a aj celková kvalita korčúľ

žiadne



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitné, ľahké, dobrá manipulácia, dobrá kvalita.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.04.2021)

Super korčule , dobrá cena na to, že je to 2 v 1 . Ľahká manipulácia pri výmene nožov za kolieska a naopak. Kvalitné , ozaj odporúčam.



Zdieľajte článok


Odporúčame korčule






Novinky

Tip na dámske kolieskové korčule

Hľadáme kolieskové korčule pre aktívne ženy! Chcete svojej žene urobiť radosť a zároveň darovať aj niečo užitočného? Máme tajný tip pre všetkých!

všetky novinky