Kúpiť zimné korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Korčule  >  Recenzie korčúľ, korčule recenzie

Korčule - recenzie zákazníkov

Ktoré korčule sa páčia ostatným? Prečítajte si recenzie na korčule od skutočných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

mám 6 ročnú dcéru chcela som pre ňu pekné korčule celoodpružené,ružovej farby aby boli tiché a sme s nimi véééľmi spokojné...dcéra je šťastná a ja tiež...sme s nimi maximálne spokojné!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2011)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som nadmieru spokojná o odporúčam ich každému

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2013)

dobrá cena super korčuľovanie



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Korčule sú ľahké, jednoducho a rýchlo za zapínajú. Majú nastaviteľné veľkosti. Som s nimi veľmi spokojná a odporúčam iným zákazníkom :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.03.2014)

-vzhľad -sú pohodlné -nikde netlačia ani po dlhšom korčuľovaní -možnosť nastavenia veľkostí



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule sú pohodlné, ľahké, výhodou je ich variabilná nastaviteľnosť topánky, kolieska sú tiché, som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2017)

korčule sú pohodlné, ľahké, výhodou je ich variabilná nastavitelnosť topánky, kolieska sú tiché, som spokojná



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Chcela som kúpiť pre syna kolieskové korčule. Vedela som, že korčule Worker budú kvalitné, lebo pre dcéru som tu kupovala nedávno podobné. Myslela som, že tie nože na ľad nevyužijeme a kúpime v zime ďalšie korčule. Cenovo by to bola aj tak výhodná kúpa. Bola som však milo prekvapená kvalitou korčúľ a jednoduchou výmenou nožov za kolieska. Na zimu ďalšie korčule kupovať nebudeme a využijeme tieto. Spodok korčúľ je z veľmi kvalitného a pevného materiálu. Kolieska sú tiež vo výbornej kvalite. Topánka je pevná a bezpečne drží nohu. Je vhodná i na ľad. Nedá sa porovnať s bežne predávanými detskými korčuľami, pri ktorých sa zvyčajne vnútro topánky vyberá von pri vyzúvaní a nie je pevné. Cenovo je to naozaj výhodná kúpa. Mám za jednu cenu korčule, ktoré využijeme celoročne . Tým, že sa dá topánka zväčšiť o niekoľko čísiel, využijeme korčule dokonca niekoľko rokov, čo je obrovská výhoda. Kvalita výrobku prevyšuje cenu. Čo sa týka jazdných vlastností, tie sú porovnateľné s korčuľami pre dospelých. Zatiaľ sme vyskúšali iba kolieska. Korčule sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2014)

- kvalita - cena - jednoduchá výmena koliesok za nože na ľad



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Korčule dostala dcéra na narodeniny, farebnosťou som jej ulahodila asi najviac.Korčuluje sa jej výborne,pevný členok,chváli tiež kolieska.Odporúčame tento produkt.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2012)

super vzhľad super cena super korčulovanie



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bolo pre mna výhodné touto formou si vybrať ttovar, ponuka je prehladná vidíte hneď cenové relácie dostanete to čo si objednáta ďakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Condor

Korčule som vyberala podľa ceny nakoľko išlo o prvé korčule pre dcérku. Je s nimi veľmi spokojná. Vozí sa každý deň. Dá sa na nich upraviť dlžka čo je veľké plus. Produkt môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2015)

dobrá cena kvalitný produkt za tie peniaze

žiadne



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

Dva v jednom za danú cenu - niet čo dodať. Pohodlná široká topánka, rýchle upevnenie nohy, zatiaľ vyskúšaná len zimná verzia. Môžem len odporučiť, dcéra si ich chváli. Nie sú to jej prvé korčule tak vie porovnať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2020)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Paris

Odporúčam každému, kto rád korčuluje a uprednostňuje kvalitné, moderné a trendové štlýly. Produkt má rôzne prednosti oproti inej nemenovanej značke,ktorú máme doma okrem Workeru Paris, podvozok má tichší zvuk, bezpečnost. uzamykatelnú pracku a lahší -jemnejší pocit z jazdy...takže zatial spokojná...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2012)

slušná kvalita vypracovaný dizajn zvýhodnená cena



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Korčule sú krásne, ľahko sa zapínajú, držia pevne nohu. Majú klasické číslovanie, je dôležité kúpiť si veľkosť o číslo väčšiu. Korčule majú veľmi veľké kolieska, preto sú rýchlejšie ako iné korčule a je ťažšie udržať rovnováhu. Odporúčam pre pokročilých korčuliarov a na dráhy určené na inline. Nie veľmi vhodné pre deti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2010)

Výborný vzhľad Výborná cena Klasické číslovanie veľkostí

Pre začiatočníkov príliš veľké kolieska.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som spokojná , ak budem potrebovat další tovar , tak sa na vás obrátim , dakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2013)

som spokojná



Recenzia Kolieskové korčule WORKER X-Ton + tachometer

nie su to nase prve korcule WORKER nakolko sme s tymi predchadzajucimi boli spokojni tak sme juniorovi zakupili opat ,mylsim ze enmam vyhrady

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.05.2013)

dizajn ,prevedenie , cena, pomer ceny a kvality

zle sa zapina klipsa



Recenzia Kolieskové korčule WORKER DARK

Korčule som kúpila pre moju 5 ročnú dcérku. Jedny sme už predtým mali, ale kolieska boli strašne tvrdé, takže korčuľovanie bolo utrpenie. Odkedy máme tieto, veľmi si ich malá chválli, a ako ona hovorí idú samé. Sme s nimi veľmi spokojné. Odporúčala by som ich každému, lebo na trhu sú všeliaké trápne akože korčule v ktorých noha trpí. tieto sú pohodlné, nikde netlačia a môžeme si na nich veľkosť posúvať, takže to je investícia minimálne na tri roky. naozaj vrelo odporúčam. Až som začala sama uvažovať, že si také tiež obstarám sama.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2010)

najdôležitejšie prednosti týchto korčúľ sú asi v odpružených kolieskach. idú ľahúčko a potichu ďalšou výhodou je nastaviteľná veľkosť



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Super produkt za super cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.06.2010)

Manželka je s týmito korčuľami veľmi spokojná, sadnú jej, sú veľmi pekné, dobre sa jej na nich išlo, nie sú hlučné, sú podľa manželky na nohe pohodlné.

Tak biele kolieska sa rýchlo zašpinia, ale dajú sa umyť, takže v pohode.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Vyššia trieda inline korčúľ (hliníkový podvozok, kolieska 90mm, tvrdosť 92A) za skvelú cenu nižšej triedy. Kolieska sú väčšie než pri klasike, na čo si treba spočiatku zvyknúť, preto ich neodporúčam pre začiatočníkov, ale väčšie kolieska napokon poskytujú väčšiu radosť z jazdy.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.09.2014)

vynikajúci pomer cena/kvalita vhodné pre pokročilejších korčuliarov väčšie kolieska = vyššia rýchlosť = väčšia radosť z jazdy prekrytie šnurovania patentom na suchý zips bez rozlíšenia dámskej a pánskej topánky - výhodné pre tie dámy, ktorým viac sedí štýl viazania/dizajnu/upevnenia pánskej topánky dizajn vzadu úchyty pre jednoduché prenášanie

upínacia páska nad členkom sa pri zaťahovaní nezasúva do vnútorného krytého priestoru v korčuli, ale vystáva von a môže sa o niečo zachytiť, resp. sa niečo môže zachytiť o ňu ťažšie sa do nich obúva



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

Korčule sú vynikajúce, už odskúšané, sú ľahké, dobre sedia na nohe, aj pre začiatočníkov, ľahko sa obúvajú a zapínajú, kolieska sú dostatočne tvrdé a nie sú hlučné, korčule sú celkovo veľmi pekné

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2012)

vnútorná topánka je vyberateľná a môže sa prať ľahké korčule pekné farby ako na obrázku dobrý pomer kvality a ceny darček dvd

nič



Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

S produktom som spokojná, dobre sa mi korčuluje, pri nákupe som si nevšimla veľkosť koliečok, sú väčšie, ako som bola zvyknutá, ale je to len o zvyku, dobre sa na nich karuje a aj jazdí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2010)

dobrá kvalita rýchlosť sú super



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marcola

Detské korčule, s ktorými sa jednoducho manipuluje, dieťa si ich zvláda obuť aj samé. Nastavenie veľkosti je jednoduché. Jediné, čo ma vždy na takýchto korčuliach rozčuľuje je, že tam nie je pri nastavovaní konkrétna veľkosť, ale písmená A - D. Tak sa musím vždy po čase ísť pozrieť na krabicu, aby som vedela akej veľkosti som kúpila korčule. Už v minulosti sme kupovali kolieskové aj ľadové korčule pre deti v insportline, s ktorými sme boli spokojní, tak sme aj tento krát automaticky nakúpili v tomto obchode. Zatiaľ sme ich neskúšali na ľade, dcéra ich dostala pod stromček, tak uvidíme, ako sa jej na nich bude korčuľovať.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.12.2015)

Dizajn, možnosť vymeniť ľadový nôž za kolieska (poteší tých, ktorí nemajú veľa priestoru na skladovanie), jednoduchosť nastavovania veľkostí a obúvania.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

Veľmi dobré sú tie korčule. Nie sú až tak drahé, takže si ich môže dovoliť skoro každý. Taktiež majú aj krásny dizajn, proste som s nimi veľmi spokojný. Skúšal som ich a netlačila ma v nich vôbec noha, to je dalšie pozitívum, lebo mal som minule inakšie a tam ma tlačila, aj ked to bolo moje číslo. Nevŕzgajú...Kolieska sú taktiež kvalitné, doporučujem tento produkt

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.04.2012)

Sú pohodlné Lacné Dobré kolieska Kvalitné sú



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

V porovnaní s iným internetovými obchodmi boli tieto najlacnejšie, na základe recenzií som sa rozhodla kúpiť tieto. Korčule sú rýchle a dobré zatiaľ nič negatívne som nezistila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2014)

výborne sedia, dôležité je, si kúpiť vždy o číslo väčšie ako normálne nosíte, rýchle korčuľovanie

Trošku väčšie kolieska než na aké som bola zvyknutá takže trošku ťažšia stabilita ale rýchlo sa do toho dostanete



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Chcela som nové kolieskove korcule a tak som sadla za pocitac a surfovala po internete. Hladala som kvalitne in-line korcule ruzovo-bielej farby, ktoré by boli za dobrú cenu a boli by kvalitné. A nasla som Váš internetovy obchod, v ktorom ste ponukali korcule presne podla mojich predstav. Velmi som sa potesila, ked som zistila, ze spominane korucle sú este v zlave. Tak som nevahala a hend som si ich objednala. Korcule mi prisli velmi rychlo, uz za 2 dni od odoslania objednavky. Je to pre Vas obchod velke plus. Tovar som prebrala neposkodeny. S radostou som si rozbalila velku krabicu, v ktorej ma cakali krasne ruzovo-biele korcule :)) Hned v ten den som korcule vyskusala a som s nimi velmi spokojna. Niet co dodat. Vas internetovy obchod i kamenny odporucam kazdemu znamemu i rodine.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2010)

jednoduchá objednávka tovaru cez internet rýchly a bezpecny dovoz tovaru radost z tovaru :))



Recenzia Nastaviteľné korčule 3v1 WORKER Juando

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2018)

Rýchle objednanie z pohodlia domova Doručenie až na adresu Kvalita tovaru Profesionálne vybavenie objednávky Informovanosť o stave objednávky Informovanosť o tom, kedy bude doručený tovar



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Výborné korčule pre deti a myslím, že aj pre dospelých. S korčuľami sme veľmi spokojní, ako aj s kvalitou, tak aj s cenou. Odporúčam všetkým, ktorí hľdajú kvalitné korčule pre rekreačné využitie za rozumnú cenu. Deti si ich patrične užívajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

kvalita výrobku dostupnosť tovaru a rýchle dodanie výborná cena

nič



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Zdieľajte článok


Odporúčame korčule






Novinky

Tip na dámske kolieskové korčule

Hľadáme kolieskové korčule pre aktívne ženy! Chcete svojej žene urobiť radosť a zároveň darovať aj niečo užitočného? Máme tajný tip pre všetkých!

všetky novinky